Killars snyggaste ålder

Hitta det billigaste smslånet här

Om man skall se killars snygghet ur perspektivet där snygg betyder att killarna fortfarande är fräscha, vilket innebär att de ännu inte har så mycket håravfall, fortfarande tar hand om sig själva och sin kropp, inte har alldeles för mycket rynkor, skulle man nog kunna tänka sig att runt 23-35 är då killar är som allra snyggast. Detta är någonting många är eniga om.

Dock är det så otroligt svårt att avgöra vilken specifik ålder killar är som allra snyggast i sitt liv eftersom det finns så många olika aspekter och faktorer att ta hänsyn till. Det beror exempelvis helt på själva killen, vissa utvecklas till män jättetidigt och ser manliga ut redan då de är 17 medan vissa kanske inte ser riktigt lika manliga ut förrän de är runt 27. Har killen skägg, ser han oftast äldre ut än om han väljer att raka sig.

Sedan beror det även på vad personen i fråga som skall avgöra detta personligen tycker. Vissa kanske gillar lite yngre killar och de som inte ser fullt lika manliga ut ännu medan vissa tycker det är snyggare med män som är mycket äldre. 35-45 är då en ålder som vissa skulle säga är den period i livet killar är snyggast. Det är alltså omöjligt att komma fram till ett korrekt svar på frågan eftersom smaken är så otroligt varierad. Generellt sätt kanske det är runt 23-35 som är den snyggaste åldern för killar men då syftar de enbart på fysik, hur vältränad killen är, synkor och hårsvallet.