Vilka är snygga killar?

Hitta det billigaste smslånet här

Snygga killar betyder ”killar som är fysiskt attraktiva”. Det är omöjligt att objektivt säga vad en snygg kille innebär och vem som är snygg eftersom det beror väldigt mycket på personliga preferenser och normer som kan vara kulturella eller specifika för en tidsepok. Inte ens kända skådespelare, modeller eller andra kända personer som många tycker är väldigt snygga faller alla i smaken.

Bland kända, särskilt snygga killar finns bland andra Johnny Depp från Pirates of the Caribbean filmerna och klassikern Brad Pitt. Detta är lite mognare män som många tycker är snygga killar. Bland de lite yngre finns Justin Bieber som många tonårstjejer tycker är väldigt snygg. Ändå är det oändligt många kvinnor och tjejer som inte finner dem särskilt attraktiva.

Huruvida man tycker att en kille är snygg eller inte beror bland annat på ansiktet, kroppsbyggnaden och kläder, stil och hår. En man kan bli avsevärt snyggare med rätt kläder och rent och välvårdat hår. Är man väldigt överviktig är det också svårare att vara snygg som kille, även om man har ett snyggt ansikte och snygg klädstil. Att vara snygg handlar helt enkelt inte om något medfött och stabilt, man kan med ett sunt leverne och omvårdnad bli betydligt snyggare och vice versa.

Tänk också på att bara för att en kvinna inte uppfattar en viss kille som snygg, betyder det inte att många andra kvinnor inte skulle tycka att han var det. ”Snygga killar” är alltså något väldigt subjektivt, och det bästa en kille som vill vara attraktiv i andras ögon kan göra är att ta hand om sig själv.